Digital republic

CONTENT
MARKETING

Copywriting / Content writing

Relevantan sadržaj.

Prepoznajući važnost povezivanja sa klijentima putem pisane reči, svakodnevno ulažemo u content marketing. Copywriteri ističu prednosti i kvalitete Vaših proizvoda ili usluge, te naglašavaju najbolje osobine Vašeg brenda, svesni činjenice da od privlačnosti sadržaja zavisi i broj klijenata koje će zainteresovati, što utiče na profit koji će Vaša kompanija ostvariti.

Usmereni smo na stvaranje i distribuciju relevantnog i doslednog sadržaja kako bismo privukli i zadržali jasno definisanu publiku i, na kraju, podstičemo korisnike usluga ili kupce na akciju.

Korisni sadržaj je srž marketinga i podizanja svesti o Vašem brendu. Želimo da potencijalnim klijentima pružimo zaista relevantan i koristan sadržaj koji će im pomoći da reše njihove probleme ili povećaju svoju prodaju. Copywriting je izuzetno značajan, jer samo dobar copywriter ima sposobnost da osmišljava relevantan sadržaj koji će privući pažnju publike i potencijalnih kupaca ili korisnika Vaših usluga, što je i suština digitalnog marketinga. Copywriter-i najčešće osmišljavaju objave za socijalne mreže, ali i sajtove klijenata.

Copywriting je umetnost pisanja i izražavanja. Usklađujemo stil pisanja sa ciljanim tržištem, detaljno upoznavajući tržište kome predstavljamo proizvod. Od publike za koju pišemo zavisiće i ton kojim joj se obraćamo, zbog čega naši copywriteri prilagođavaju svoju prezentaciju karakteristikama cilja same kampanje. Svrha copywritinga jeste da kroz slanje uverljivih promotivnih poruka i kreativno prezentovanog proizvoda ili usluge podstaknemo primaoca poruke na željenu akciju. Činimo da na najprikladniji način ostavimo utisak na konzumente sadržaja koji stvaramo.

Content marketing koriste vodeći brendovi, a neka istraživanja pokazuju da velika većina prodavača koristi usluge reklamiranja na društvenim mrežama. Zašto? Jer uspeva. Konkretno, postoje razlozi i koristi za biznis klijente, firme, proizvode koji koriste marketing sadržaje, a samo neki od njih su: povećana prodaja, uštede i kupci koji imaju više lojalnosti.

Marketing je nemoguć bez sjajnog sadržaja. Kvalitetni sadržaj je deo svih oblika marketinga, kako onog na društvenim mrežama, tako i onog koji se odnosi na SEO, pretraživači nagrađuju preduzeća koja objavljuju kvalitetan, dosledan sadržaj.

—> SLEDEĆA USLUGA

SEO – OPTIMIZACIJA

OFF-PAGE / ON-PAGE

Individualna
Rešenja.
Vaš uspeh je potvrda kvaliteta naših usluga.

Beograd, Srbija

Vojvode Stepe 266/44
Voždovac, 11000 Beograd
SRBIJA