— NAŠE USLUGE

Nema dobre marketing strategije bez digitalnog marketinga.

Želite da povećate vidljivost vašeg brenda na društvenim mrežama i pretraživačima?

Bilo da ste manja ili veća kompanija, izbor broj jedan i najbolja metoda pomoću koje možete dopreti do ciljne publike jeste oglašavanje putem interneta, odnosno digitalni marketing. Oglašavanje putem interneta namenjeno je povećanju vidljivosti proizvoda i usluga, stvaranju kredibilnosti brenda i većeg broja klijenata, a što utiče na porast Vašeg poslovanja. Ono što je najbitnije, digitalnim marketingom možete brzo, lako i efikasno dopreti do potencijalnih kupaca ili korisnika Vaših usluga.

Digitalni marketing predstavlja postizanje marketinških ciljeva kroz primenu digitalnih tehnologija. Ono što digitalni marketing obuhvata u praksi je upravljanje različitim oblicima onlajn prisustva kompanije kao što su web dizajn ili društveni mediji u spoju sa različitim tehnikama online komunikacija.
S obzirom na ogroman broj ljudi koji koriste internet i svoje vreme provode za računarima ili telefonima, ne čudi činjenica da je ova oblast marketinga postala najpopularnija.

Grafički dizajn

Logotipi / Vizuali / Brendiranje

Saznaj više

Foto & video

Obrada (editovanje) / Postprodukcija

Saznaj više

Web development

Web dizajn / aplikacije / UI dizajn

Saznaj više

Content Marketing

Copywriting / Content writing

Saznaj više

SEO - optimizacija

Off-page / On-page

Saznaj više

Društvene mreže

Vođenje profila / Oglašavanje

Saznaj više

Koje su prednosti digitalnog marketinga?

Koja je poslednja kupovina koju ste obavili ili usluga koju ste zakazali? Možda ste kupili stan, automobil, nameštaj za kuću ili odeću? Zakazali ste preventivni pregled? Da li ste pre konačne odluke pretražili na internetu proizvod koji želite da kupite ili čitali o usluzi koju želite da zakažete? To pokazuje da je prisustvo na internetu veoma bitno, bez obzira na prozvode ili usluge koje nudite.

Ukoliko želite da povećate vidljivost Vašeg brenda, a ne znate kako da to uradite sami, prepustite se našem timu stručnjaka u oblasti digitalnog marketinga sa samo jednom vizijom – želimo da budete vodeći u polju društvenih promena i biznisa u digitalnom svetu.

  • Utvrđujemo marketinške ciljeve
  • Biramo i primenjujemo najbolje marketinške strategije i taktike
  • Sprovodimo marketinške planove i programe
  • Podižemo svest o brendu
  • Upoznajemo buduće korisnike sa vašim uslugama
  • Pretvaramo kupce u lojalne potrošače
  • Pridobijamo najveći broj kupaca sa tržišta
  • Gradimo pozitivan utisak o Vama na društvenim mrežama
  • Predstavljamo prave ponude u pravo vreme
  • Istražujemo i analiziramo tržište

Izrada marketinškog plana.

Želeli smo da napravimo pravu ponudu, u pravo vreme i na pravom mestu. Tako je nastala naša agencija „Digital Republic“, sa samo jednom vizijom – želimo da Vam pomognemo da iskoristite inovativne prilike za napredovanje u polju društvenih promena i biznisa u digitalnom svetu.

Najpre, startujemo sa izradom marketinškog plana – detaljno, do najsitnijih detalja. Izrada marketinškog plana usklađuje se sa ciljanim tržištem, detaljno upoznavajući tržište kome predstavljamo Vaš proizvod ili uslugu. Od publike kojoj se obraćamo zavisiće i plan, zbog čega naši social media stručnjaci prilagođavaju svoju prezentaciju karakteristikama cilja same kampanje. Svrha marketinškog plana jeste da kroz slanje uverljivih promotivnih poruka i kreativno prezentovanog proizvoda ili usluge podstaknemo primaoca poruke na željenu akciju. Činimo da na najprikladniji način ostavimo utisak na konzumente sadržaja koji stvaramo.

 

Za uspešnu realizaciju neophodan je detaljan marketinški plan koji uključuje analizu tržišta i unutrašnju analizu. Marketinški plan je dokument kojim se definišu strategije i metode za ostvarivanje marketinških aktivnosti i ciljeva kompanije. Plan pomaže ka ostvarenju zacrtanih ciljeva u oblasti marketinga, definiše kompletnu strategiju i treba da sadrži kratak opis kompanije, analizu okruženja kompanije, ciljeve marketinga kompanije, ciljno tržište kompanije, i na kraju budžet sa kojim vaša kompanija raspolaže. U zavisnosti od budžeta sa kojim raspolažete, ali i usluga koje nudite ili prodajete, osmisljava se marketinški plan koji će dovesti do novih upita, novih kupaca i prodaje. 

Individualna
Rešenja.
Vaš uspeh je potvrda kvaliteta naših usluga.

Beograd, Srbija

Vojvode Stepe 266/44
Voždovac, 11000 Beograd
SRBIJA